EKSKLUZIVNI
ZASTUPNIK
PARFEMSKOG
BRANDA

INFINITE LOVE

Tvrtka KAORI ostvarila je partnersku suradnju sa brandom parfema INFINITE LOVE koji je lansiran 2006. godine u Turskoj. U međuvremenu smo razvili suradnju s najvećim svjetskim tvornicama specijaliziranima za proizvodnju parfemskih esencija. Naši parfumeri spadaju među vodeće stručnjake za parfeme . Možete biti sigurni da ste na najboljem mjestu prilikom kupnje . Kako bismo dodatno predstavili našu predanost I stručnosti u mirisima, nedavno smo pokrenuli inicijativu za razvoj vlastitog inovativnog programa “The Perfume School”, kako bi naši potencijalni partneri i kupci stekli povjerenje u kvalitetu naših proizvoda.


Zato što smo jedinstveni!
Vjerujemo da svi žele imati svoj miris i naša misija je pomoći muškarcima i ženama diljem svijeta da shvate tu namjeru i izraze svoje najskrivenije individualne osobnosti.

Naša misija je da podijelimo našu istinsku strast za parfemima i ljudima ponudimo stručnost i profesionalni pristup prilikom odabira parfema. Naša tvrtka krenula s jednostavnom idejom izrade luksuznih parfema dostupnih svima po pristupačnoj cijeni. Uložili smo istinsku strast i napore da usrećimo kupca i da razvijemo najviše standarde koji danas predstavljaju temelje onoga što danas predstavljamo.

ZAŠTO MI I
NAŠA MISIJA?
IZABERITE
NAŠE MIRISE
JER …

…danas parfemi nisu više privilegija samo imućnih. Smanjenjem suvišnih troškova (vrtoglavo visokih cijena reklamiranja i luksuznih bočica) svjetski poznate luksuzne parfemske mirise učinili smo dostupnima svima, a naše bočice iako standardizirane i jednostavnih linija, odišu elegancijom i otmjenošću!

Harmonične, senzualne i tajanstvene kompozicije ženskih mirisnih esencija i otmjeni, samouvjereni i muževni mirisi muške linije parfema sa najbolje odabranim mirisnim esencijama, čine kompleksnu grupu u kojoj svaka žena i svaki muškarac žele pronaći nešto za sebe.

IFRA STANDARDI –  POTVRDA O SUKLADNOSTI

Potvrđujemo da su svi naši proizvodi u skladu sa IFRA STANDARTS CONFORMITY CERTIFICATE (IFRA) i ispunjavaju standarde i kontrole o zdravstvenoj ispravnosti za prodaju u Republici Hrvatskoj i prema zemljama članicama Europske Unije.

GARANCIJA KVALITETE
KAKO
ODABRATI
PRAVI MIRIS?

Osobno mišljenje igra najvažniju ulogu. Svaka osoba ima drugačiji ukus i drugačije  emocije.  Ovisno o tipu kože,  načinu  prehrane  i  životnim navikama svaka osoba ima svoj osobni miris. Upotreba  uzoraka  mirisa  je  idealna  za  savršen  izbor  pravog  parfema.  Esencijalni sastojci postepeno se oslobađaju nekoliko sati i na taj način možete testirati miris na miru i izabrati za vas onaj najbolji. Jasno  je  da  svaka  situacija  zahtijeva  različitu  vrstu  mirisa  različitih  intenziteta.  Za odlazak u  školu ili na posao, izabrati ćemo  lakši miris, koji ne iritira okolinu, dok je suprotno tome u ponudi jači, razoružavajući miris za večernje izlaske. Pomoću  nekoliko  jednostavnih  trikova  možete  postići  maksimalan  efekt. SAZNAJTE VIŠE

…na  mjestima  gdje  je  koža  najviše  prokrvljena.  Stoga  se u  malim  količinama  nanosi  na  zglobove, iza ušiju,  sa  unutrašnje  strane  lakta i  zglobove.  Poželjno  je  prije  svega  dozvoliti  da  se  miris  apsorbira  kroz  kožu i tek nakon toga se obući.

Za intenzivniji dojam parfem  možete nanijeti na tek opranu kosu, na kojoj  će se on veoma dobro održati. Nasuprot tome, ukoliko  želite slabiji intenzitet, dovoljno je da prođete kroz mirisni oblak Vašeg parfema.

ČAROLIJA
TRAJNOG MIRISA
ISTIČE SE …