Znamo da se lako zaljubiti u naše mirise, ali također znamo da je teško odabrati onaj pravi bez poznavanja njegovog mirisa

U KAORI-ju Vam nudimo mogućnost isprobavanja Vašeg parfema kod kuće bez otvaranja originalnog proizvoda. Ako se iz bilo kojeg razloga predomislite i odlučite ga ne zadržati, možete ga bez problema vratiti.

Kako to funkcionira?

1.

Kada primite narudžbu, prvo isprobajte naručeni parfem od 8ml prije nego što otvorite parfem od 50ml ili 100ml

2.

Ako je to parfem koji ste željeli, otvorite ga i uživajte u svom novom parfemu!

3.

Ako niste zadovoljni, možete vratiti svoj parfem od 50ml ili 100 ml. Ne zaboravite da ih ne otvarate niti njime manipulirate kako bismo prihvatili Vaš povrat.

4.

Jamčimo povrat novca sve dok ispunjavate uvjete naše usluge TRY & BUY

Try
and
Buy

Parfemi od 50ml i 100ml mogu se vratiti jedino i isključivo ukoliko naručite i parfem od 8ml u istom mirisu velikog naručenog parfema.

Imate li dodatnih pitanja?

Ovdje pronađite najčešće postavljena pitanja o našim pravilima povrata

Ako niste u potpunosti zadovoljni svojim parfemom, kontaktirajte našu službu za korisnike kako biste zatražili povrat svoje narudžbe u roku od 14 dana od datuma isporuke. Morate nas kontaktirati porukom preko e-pošte.

Kako biste vratili parfem, imajte na umu da se sa njim nemožete koristiti ili manipulirati, mora biti u savršenom stanju, na isti način na koji ste ga primili, zadržati pečat i poslati ga u istoj kutiji za otpremu i originalnoj ambalaži.

Nažalost ne. Parfemom od 8ml koji ste naručili prethodno testirate odabrani parfem kako bi mogli iskoristiti mogućnost povrata originalnog proizvoda od 50ml i 100 ml te time ostvarili pravo na povrat novca.

Da. KAORI ne preuzima troškove povrata, tako da Vi kao kupac morate snositi te troškove.

Nakon izvršenog povrata proizvoda, novac ćete dobiti u roku od 1-14 radnih dana. što može varirati ovisno o posredničkoj banci.

100% Povrat novca / Try & Buy
Besplatna dostava iznad 40 €
Dostava unutar 7 dana